Wybór jest twoją siłą!
Nie jesteś zalogowany.
Cześć, nazywam się Ania i w tym roku kończę liceum
Matura za kilka miesięcy, myślę, że to najlepszy czas, aby wreszcie ogarnąć się i przejąć stery nad moim życiem
Przede mną trudny rok m.in. przez maturę - będę pierwszym rocznikiem zdającym jej nową wersję, standardy przyjęcia na studia również są inne, ale nadal mam nadzieję, że dostanę się na dzienne prawo i stosunki na UW ![]()
Hej ja proaktywnych poznalam dokladnie dzisiaj i dzisiaj pierwsze filmiki na necie zobaczylam, ale o prawach przyciagania i pozytywnym myslenieu juz od dawna slyszalam od jednej osoby dokladnie od jednego ksiedza ale to dluga historia w kazdym badz razie moje zycie zmienilo sie na lepsze, jestem Asia i mam 20 lat, 3 tygodnie temu przyjechalam do anglii do wolverhampton na studia, chodz dodam ze angielski byl zawsze moja najslabsza dziedzina i po prostu postanowilam to zmienic tak by stal sie moja zaleta, o tym ze bede studiowac za granica pierwszy raz zamarzylam chyba rok temu po czym o tym zapomnialam i przypomnialam sobie pod koniec maja tego roku i stwierdzilam ze sprobuje tego dla mnie nie mozliwego i jak widac udalo sie o tym ze dostalam sie tu na uczelnie dowiedzialam sie okolo 25 VII i juz 11 VIII tu przyjechalam, staram sie te studia traktowac jako czesc mojej drogi do realizacji marzen, na razie jestem na kierunku interior design ale jakis miesiac temu stwierdzilam ze wole studiwac architectural design technology bo bede miec po tym wieksze uprawnienia a projektowaniem wnetrz i tak bede sie zajmowac przed wszystkim w przyszlosci i tutaj w anglii nie ma problemu jesli przed rozpoczeciem studiow chce zmienic kierunek to moge to zrobic, w poniedzilalek wraca dziekan tego mojego kierunku i wiem ze wyrazi zgode na to abym tam studiowala. Jak juz pisze o sobie to powiem wam jakie sa moje przykladowe marzenia: zakladam miedzynarodowa wspolnote katolicka zrzeszajaca przede wszystkim mlodych, mlode malzenstwa itd., jestem wlascicielka oczywiscie miedzynarodowej firmy architektonicznej a ja specjalizuje sie w projektowaniu wnetrz, wydaje tez plyty mojej siostry bo sadze ze genialnie spiewa, ja wsrod innych genialnych autorow tworze dla niej teksty, okladki, albumy i teledyski oraz czasami z nia wystepuje:) to sa jedne z moich najpiekniejszych marzen w skrocie, a tak na teraz to szukam ludzi z ktorymi bym mogla osbiscie pogadac, podzielic sie, nauczyc sie czegos od nich itd.
@asiaperelka: witam. Jeżeli mówisz tak samo szybko jak piszesz, to by tylko potwierdzało, że masz sporo energii do spożytkowania
. Zakładam, że na Wyspach kropki są w cenie, dlatego ich tak mało
.
To może w takim razie zagościsz w Dzienniku Wojennym?
witam, ja przekornie nic o sobie nie napisze ^^, a to dlatego, ze nie chce byc szufladkowany ;]
pozdrawiam
@deon: no wlasnie, a teraz bede sie powoli odkrywal xD
Witam wszystkich,
Forum proaktywnie.pl śledzę od dłuższego czasu a wraz z nowym rokiem postanowiłem dołączyć jako aktywny forumowicz.
Nazywam się Daniel mam 21 lat. Na co dzień pracuję jako informatyk w małej firmie outsourcingowej. W weekendy uczęszczam do zaocznego technikum uzupełniającego. Na forum zarejestrowałem się abyście pomogli mi w sformułowaniu i osiągnięciu moich celów. Liczę na konstruktywne rady i prztyczek w nos jeśli będę się obijał. Mam nadzieję że będę mógł się odwdzięczyć tym samym.
Pozdrawiam daniello