Wybór jest twoją siłą!
Nie jesteś zalogowany.
Równolegle do pomysłu Aragorna (za który należą się duże brawa) myśleliśmy ze znajmomym z pracy, co można by fajnego zaoferować w ramach proaktywnie. I tak się narodził pomysł ... Coachingu ![]()
Założyliśmy, że prawdziwy coaching, prowadzony przez osoby, które mają w tym doświadczenie może być dać bardzo dużo, a jednocześnie jest to znaczny wydatek. Postanowiliśmy połączyć przyjemne z pożytecznym i stowrzyć możliwość skorzystania z usług coacha w dosyć przystępnej cenie, bo za darmo
.
Na czym polega haczyk? Nie ma żadnego poza tym, że
. Usługa jest mało skalowalna i chwilowow możemy sobie pozwolić na 1-2 osoby, dla których w ciągu tygodnia będziemy mieć 1 godzinę (przez skype, telefon, gadu-gadu, mail, osobiste spotkanie, do ustalenia z coachem). Zakładamy, że 4-5 sesji powinny być wystarczające w większości przypadków i do tego chcemy na razie się ograniczyć, żeby jak najwięcej osób mogło z coachingu skorzytać.
Dlaczego warto? Przeczytajcie artykuł Wojtka
Komu możemy najbardziej pomóc? Każdemu
, kto chce się rozwijać, osiągnąć swoje cele i jest gotów zainwestować w to swój czas i energię. Ponieważ sami dobrze pamiętamy czasy studenckie i prezentujemy dosyć młode pokolenie menedżerów wydaje się nam, że najpełniej i najskuteczniej możemy służyć pomocą studentom i zaczynającym karierę zawodową.
Co my z tego mamy? Zdobywamy dodatkowe doświadczenie z pracą z nowymi ludźmi i wzbogacamy nasz warsztat. Bardzo liczmy też na waszą ocenę po skończeniu coachingu: wskazanie szans poprawy pomoże nam w rozwoju naszych umiejętności, dobra bardzo nas ucieszy ![]()
Jak skorzystać? Skontaktuj się z którymkolwiek z nas przez maila i zarezerwuj swój termin.
W chwili obecnej sytuacja wygląda następująco:
Wojtek: miejsce dla 2 osób
Mariusz: 1 miejsce od 23 kwietnia
Jakieś pytani i pomysły? Jak zwykle zapraszam ![]()
W imieniu nowo powstałego zespołu coachów proaktywnie
Mariusz
hym popieram idee coachingu i tym bardziej wspierania ludzi w zamian za ich radość.
Sama jestem coachem i z chęcią podpiszę się pod otwartością na bezpłatne usługi
choć dla mnie nie ma nić bezpłatnego - zapłatą jest kontakt, chęć działania po stronie Klienta, jego odkrycia i czas
tyle że ... nie odważę się - z racji że nie jest to łączne z moim systemem wartości i myślenia o coachingu na prowadzenie procesu poprzez @ albo gg.
Dla mnie istatne jest obserwowanie Klienta, albo przynajmniej słyszenie jego tonacji głosu, emocji jakie w nim są. gg czy @ ukazuje same słowa i strategie myślenia.
Tak więc polecam się - tyle że proponuję wsparcie coachingowe poprzez spotkanie, ewentulanie skype jeśli nie ma innej opcji lub tel
Pozdrawiam ![]()
@joanna: generalnie tak się wątek przypomniał i chyba trzeba go zamknąć z względów przeróżnych.
Co do @ albo gg. Ja już z samym telefonem mam problem, jest ogromna różnica czy pracuje się osobiście, czy tego kontaktu nie ma. Już sesje telefoniczne wymagają ode mnie więcej wysiłku niż bezpośrednie.
Mail może zadziałać w specyficznej formie, właśnie coś takiego chcę przetestować.
Natomiast co do gg to faktycznie: nie wiem jak to ugryźć ![]()
Tak czy inaczej. Idea zmarła śmiercią naturalną
RIP
czasami lepiej że coś zemrze nim się narodzi
tak mawiali Spartanie ![]()