proaktywnie.pl

Wybór jest twoją siłą!

Nie jesteś zalogowany.

#1 2009-09-03 13:56:28

may
PROaktywny ;)

Czego oczekujecie od tego forum?

Pytanie jak w temacie - czego oczekujecie od tego forum? Pytam, bo ostatnio, po przeczytaniu kilku wpisów różnych osób, wreszcie dotarło do mnie, że przecież nie każdy tego, czego ja smile A ponieważ w wolnych chwilach dość intensywnie się "mieszam" w nie swoje wątki wink to chciałabym wiedzieć, na co liczycie, co wam pomoże, a czego nie chcecie.

Wypadałoby na początek napisać, czego ja oczekuję po tym forum smile
- że obecność tutaj, upublicznienie moich celów zmotywuje mnie do ich realizacji.
- że czegoś się od Was nauczę, obserwując to, co robicie i o czym piszecie, że działa, a także dzięki waszym radom, pomysłom i opiniom na temat tego, co robię. Dlatego przede wszystkim bardzo mnie cieszą wszystkie tego typu wpisy.
- że znajdę osoby o celach podobnych do moich, dzięki czemu będziemy mogli motywować się nawzajem, być może stworzyć coś w rodzaju "grupy wsparcia", która kontaktowałaby się ze sobą nie koniecznie tylko przez forum, a na pewno bardziej "w czasie rzeczywistym", żeby na bieżąco się wspierać i dzielić pomysłami.

Tyle ja. A wy?

#2 2009-09-12 17:08:51

as
Aktywny
Od: Konin

Re: Czego oczekujecie od tego forum?

- poznanie ludzi zainteresowanych rozwojem osobistym
- zweryfikowanie swoich poglądów
- motywacja
- rady, polecane sposoby realizacji pewnych celów

Będę wcześniej wstawał, będę żył, tworzył, walczył. Koniec z egoistycznym człowiekiem, spojrzę na swoją rodzinę i bliskich pod innym kątem. Na co dzień dam z siebie wszystko i jeszcze więcej. Nigdy nie sprzedam swoich marzeń i będę żył jakby to był ostatni dzień mojego życia.
Nikodem Marszałek, Tajemnice Szczęścia.

Stopka forum